• Banner
  • Banner
  • Banner
Actueel

The Black Albino's tijdens Boulevard of Golden Music

Badplaats Kijkduin ondergaat de komende jaren een ware metamorfose. Tijdens deze herontwikkeling blijft Kijkduin evenwel de kleinschalige, gastvrije familie badplaats waar je jaarrond van alles kunt beleven  En niet onbelangrijk: ook het parkeren is nog steeds gratis.

Ruim het strand op voor een gratis yogales #aanzee te Kijkduin

Maandag- en dinsdagavond 16-17 juli #yoga #aanzee 19.30 uur bij BLOW Beach House #Kijkduin. Kosten 7 euro, maar als je een volle (plastic) tas met strandplastic meeneemt is jouw yogales #gratis.

Yoga #aanzee Kijkduin voor KIKA

Altijd al eens s'ochtends vroeg yoga willen doen, met het geluid van de zee en de meeuwen? En eventueel na afloop heerlijk ontbijten bij een strandtent, terwijl je uitkijkt op zee en de 'zandmotor'?* Tijdens slapen op het strand / de pop-up camping bij BLOW Beach House wil ik dit organiseren. Alle yoga opbrengsten gaan naar het goede doel KIKA (Stichting Kinderen Kankervrij). Iedereen mag meedoen! Je hoeft je niet aan of af te melden. Je kunt gewoon komen.

Optreden van The Magic Strangers

Zondag 24 juni a.s. gaat het muziekevenement ‘The Boulevard of Golden Music’ weer van start op Kijkduin met een optreden van The Magic Strangers. Het evenement start om 15.00 uur en duurt tot pakweg 18.00 uur. De locatie is ter hoogte van het voormalige pannenkoekenrestaurant aan het begin van de boulevard. Er zal eveneens een support-act optreden.

Kijkduin heeft ook dit jaar de blauwe vlag status!

De Blauwe Vlag is een internationale milieuonderscheiding, die jaarlijks wordt toegekend aan stranden en jachthavens die aan de campagne deelnemen en aangetoond hebben schoon en veilig te zijn. Ze moeten hierbij aan diverse criteria voldoen.

Kijkduin in LEVEN! Magazine

Voor de tweede keer dit jaar staat Kijkduin in het magazine LEVEN! Een editie met als hoofdonderwerp 'de kust'.
Heel het jaar sport & cultuur voor jong en oud. Hier vindt u de leukste suggesties!
Meer evenementen