Actueel

Kijkduin Sunrise 2018

Geplaatst op: zondag, 25 maart 2018

Volgende maand is het zover en wordt het badseizoen 2018 officieel geopend tijdens Kijkduin Sunrise.

Tijdens een dag vol entertainment en muziek laten alle strandtenten, winkel- en horecagelegenheden zien waar zij voor staan; Kijkduin the place to beach is klaar voor het zomerseizoen. Volop bouwen we aan een Nieuw Kijkduin, maar ondertussen staat er een fantastische line-up aan muzikanten en straatartiesten klaar om de bezoekers van Kijkduin te vermaken. De dag wordt afgesloten met vuurwerk. Kijkduin Sunrise is onderdeel van Feest aan Zee.


Lees hieronder de line-up:

Tim Knol

“Met zijn liedjes en stem verbindt hij het heden met het verleden en weet hij een groeiende schare liefhebbers te bereiken” 

Het klinkt als een droomverhaal. En dat is het misschien ook wel. Want vier jaar geleden kon Tim Knol alleen maar dromen van uitverkochte zalen, uitzinnige festivalweides en je werk maken van het schrijven van mooie liedjes. Een paar jaar, twee platen en een rij aan imposante optredens verder is de droom waarheid geworden. En blijkt die droom eigenlijk pas net begonnen.

 

Arp Frique

Afro Boogie door Arp Frique

 

Dust Bowl Drifters

Puur genieten, anders dan anders… dat zijn de Dust Bowl Drifters met hun folk/country muziek.

De zeskoppige band speelt eigen werk, met Frank op de mondharmonica, Marc op de akoestische gitaar, Mischa op de contrabas, Lennart op elektrische gitaar, Frans op drums en Lieveke op viool.

 

 

 

Aqua Duck

Is het een fontein? Niet alleen! Een lichtshow? Zeker weten! Is het interactief? Wat dacht je anders?
Het is: Aquaduck!

Aquaduck is een festival voor de zintuigen! Hij laat water in betoverende, gechoreografeerde patronen vloeien.
Terwijl bezoekers besluiten of de waterstralen uit of aan staan, kunnen de stralen EN de eendjes van kleur veranderen – waardoor Aquaduck niets minder is dan een magisch veranderlijk licht- en waterkunstwerk.

 

Vespaqua
 

Vespaqua tilt het genot van een warm bad naar een hoger niveau; het levert een bad met uitzicht! Laat jezelf ook eens rondrijden door prachtige stadscentra, kalmerende plattelandstaferelen, of gezellige cultuur-proevende menigten, terwijl de zon op je gelaat schijnt en de wind door je haren woelt. Vespaqua is niets minder dan een theatrale wellness-ervaring op wielen, en geschikt voor jong en oud.

 

 

 

Terug naar overzicht