Actueel

Slapen in een tentje op het strand? Dat kan!

Geplaatst op: zaterdag, 19 mei 2018

Wist je dat je vroeger mocht kamperen op het strand van Den Haag? Hoe heerlijk is dat! Dit jaar, in het kader van 200 jaar Feest aan Zee, kan dat ook… op de StrandKamping! Lijkt je dit wat? Wacht niet te lang… het is alleen in 2018!

Slapen in een tentje op het strand van Den Haag 

Vanaf Tweede Pinksterdag 2018 start de Strandkamping in Den Haag. Hier kun je twee nachten op het strand logeren. De StrandKamping trekt langs het Haagse strand en strijkt op zeven hippe plekken neer.De tentjes zijn geschikt voor twee personen, en zijn voor twee nachten te huur: van maandag tot woensdag. Iedere deelnemende strandpaviljoen pakt uit met een lekker ontbijt en een smakelijk en betaalbaar diner. De eerste editie van aanstaande maandag is bij Blow Beach House bij strandslag 1 in Kijkduin. Dan wordt gestart met een beperkt aantal tentjes.

Snelle start
Afgelopen woensdag zette gemeente Den Haag zijn handtekening onder de vergunning. De inkt is amper droog en maandag is de eerste editie van de StrandKamping al een feit.
De StrandKamping is een activiteit in het kader van 200 jaar Feest aan Zee. Vroeger was het namelijk mogelijk om te kamperen op het strand. Tijdens dit feestelijke jaar wordt deze nostalgie van vroeger in een modern jasje weer even werkelijkheid. Een feest voor natuurliefhebbers en sterrenkijkers!
www.strandkamping.nl

Terug naar overzicht