Actueel

Optreden van The Magic Strangers

Geplaatst op: woensdag, 20 juni 2018

Zondag 24 juni a.s. gaat het muziekevenement ‘The Boulevard of Golden Music’ weer van start op Kijkduin met een optreden van The Magic Strangers. Het evenement start om 15.00 uur en duurt tot pakweg 18.00 uur. De locatie is ter hoogte van het voormalige pannenkoekenrestaurant aan het begin van de boulevard. Er zal eveneens een support-act optreden.

De band ‘The Magic Strangers’ was in de jaren zestig een bekende Haagse Rockband met als thuishonk de 'Oude Marathon Rolschaatsbaan'. Er werd voor die tijd een unieke tournee gemaakt naar Engeland. Zo speelden The Magic Strangers in november 1965 in diverse clubs waar ook de bekende Engelse bands regelmatig speelden. Er werden diverse platen opgenomen en ook waren ze te horen op radio en tv.

De legendarische muzikanten van toen bundelen deze zomer opnieuw hun muzikale krachten met een talentvolle jonge generatie, dit in samenwerking met het Haags Pop Centrum. Dit zal wederom verrassende optredens brengen. De presentatie en organisatie is in handen van Boudewijn en Esther Regenbogen, Els de Wit en Martin Reitsma. Kom genieten op Kijkduin van gezellige horeca, strand, duin en zee én ouderwets lekkere muziek.

Terug naar overzicht