• Banner
  • Banner
  • Banner
Actueel

´In en om Kijkduin´

Kijkduin is niet alleen speciaal door het prachtige strand en de zee, in de buurt kan je nog veel meer beleven! Daarom is de informatiepagina ´Recreatiepartners´ in het leven geroepen.

HaagseStrandhuisjes zijn de mooiste!

De HaagseStrandhuisjes scoren op Zoover een 8.8 en zijn door 100%NL Magazine uitgeroepen tot de mooiste strandhuisjes van Nederland!

Chase Fashion nu ook landelijk bekend!

Onlangs opende in Kijkduin de vierde vestiging van Chase Fashion. De retailer, die 33 jaar geleden begon als sportwinkel, heeft een concept store aan het winkelbestand toegevoegd. De concept store is een combinatie van twee reeds bestaande formules van Chase, namelijk Blue en Orange.

Kijkduin in de top 15 Schoonste Winkelgebied van Nederland!

Elk jaar wordt de verkiezing voor het Schoonste Winkelgebied van Nederland gehouden. Dit jaar deden er maar liefst 612 winkelgebieden mee. Dit jaar eindigde het winkelcentrum van Kijkduin in de top 15, namelijk als 14e!

2018: Feest aan Zee

Heel 2018 viert Den Haag dat we 200 jaar een badplaats zijn, en is het jaar uitgeroepen tot themajaar Feest aan Zee.

Have a royal Winter in Kijkduin (filmpje)

Zondag 10 december luidde Kijkduin de kerstperiode in met 'Kerst in Kijkduin'. De Kerstman en zijn kerstmeisjes bezochten Kijkduin, er was door de Uithof een sneeuwglijbaan (slide) gemaakt waar je vanaf kon roetsjen, in het NH Hotel vertelde verhalenverteller Niels Brandaan Cotterink het verhaal van 'de Gelukkige Prins' en naast de overdekte kerstmarkt was er live muziek. Met de Royal Winter Express konden bezoekers naast Kijkduin ook de Uithof, de binnenstad en Scheveningen aandoen. Bekijk hier het filmpje.
Heel het jaar sport & cultuur voor jong en oud. Hier vindt u de leukste suggesties!
Meer evenementen