DE LEUKSTE ACTIVITEITEN!

Verrassend en Origineel
Kijkduin is een badplaats waar je heel het jaar rond van alles kunt beleven binnen het ongedwongen karakter van Kijkduin. Geen grootschalige popconcerten maar verrassende liveoptredens en uitvoeringen van lokale artiesten en verenigingen. Veel aandacht ook voor sport en spel met wedstrijden voor jong en oud.

Iedereen die van snuffelen op de markt houdt, komt hier twee maal per maand aan zijn trekken. Iedere tweede zondag van de maand is in Kijkduin de markt voor Kunst en Brocante en op de laatste zondag krijgt u ‘Heerlijk Puur Kijkduin’ voorgeschoteld tijdens een markt voor allerlei diverse streekproducten. Het begin en einde van het badseizoen, de Kijkduin Sunrise en Sunset, wordt altijd op feestelijke wijze gevierd met veel muziek en allerlei originele evenementen.

En natuurlijk is er tijdens alle bekende feestdagen ook van alles te beleven; zoals Eieren zoeken met Pasen, de intocht van Sinterklaas of een ritje in de arreslee van de Kerstman tijdens de Kerstmarkt.

Speciaal op de laatste vrijdag avond van de maand wordt bij een aantal winkels en restaurantants Gastvrijdag gevierd. Bij hen vindt u tijdens deze avonden unieke proeverijen, leuke aanbiedingen en gezellige activiteiten.

Alle informatie over activiteiten in Kijkduin vind je in de onderstaande agenda. Kom naar Kijkduin en laat u verrassen!

Word je liever rechtstreeks op de hoogte gehouden?
Volg ons dan ook op Facebook en abonneer je op de Facebook kalender van Beach Resort Kijkduin.  

Heel het jaar sport & cultuur voor jong en oud. Hier vindt u de leukste suggesties!
De komende 7 dagen zijn er geen evenementen gepland in Kijkduin
Op deze dag vinden er één of meerdere evenementen plaats.

Heel het jaar sport & cultuur voor jong en oud. Hier vindt u de leukste suggesties!
Meer evenementen