HEERLIJK OVERNACHTEN

Beschut liggend in de uitgestrekte duinen van Kijkduin, biedt het hotel NH Hotel Atlantic Den Haag de gasten een unieke mix van de charme van de kust en luxe. De natuurlijke schoonheid en rust van de omgeving van dit resort aan de kust maakt het de ideale plek voor vakantiegangers, of ze nu de zandstranden verkennen, een wandeling langs de gerenoveerde promenade van Kijkduin maken of genieten van het eigen overdekte zwembad van het hotel.

Het hotel NH Atlantic Den Haag ligt op slechts 25 minuten afstand van het centrum van Den Haag. Hierdoor kunnen vakantiegangers gemakkelijk een bezoek aan het Museon, Panorama Mesdag, Madurodam en het Vredespaleis in hun vakantieagenda opnemen. Na een drukke dag kunnen gasten ontspannen in de sauna van het hotel, genieten van een drankje op het zomerterras of zich tegoed doen aan de internationale seizoensgerechten en de verse visgerechten in het aangrenzende restaurant GUSTO.

Het NH Hotel Atlantic Den Haag heeft 152 kamers, 20 multifunctionele vergaderzalen, een fitnesscentrum, de ontspannende en veelzijdige La Prairie Beauty Salon en fiets- en scooterverhuur.

Maar er is meer; wie niet genoeg heeft aan één dagje aan het strand maar ook daar wil blijven slapen, kan voor een weekend of week een strandhuisje huren ( april - oktober). Het concept Haagse Strandhuisjes is een initiatief van Stichting Leef met de Zee. De strandhuisjes zijn grotendeels van duurzame materialen gemaakt en maken gebruik van groene energie. Kijk voor meer info op: www.haagsestrandhuisjes.nl

 

Contact

Voor meer informatie over contact en reserveringen kunt u deze link volgen naar de Atlantic Hotel pagina op de NH Hotels website.

Bekijk een korte sfeerimpressie van het NH Atlantic Hotel