Ontdek

ROUTE

Per auto
Kijkduin is goed bereikbaar met de auto. Ook kunt u gratis parkeren op Kijkduin. Let op: momenteel ondervinden automobilisten verkeershinder in verband met de werkzaamheden op de route Kijkduin-Houtrust.

Verkeershinder: Aanpak route Kijkduin-Houtrust
Op 26 maart zijn de werkzaamheden op de route Kijkduin-Houtrust van start gegaan. De komende maanden wordt deze route opnieuw ingericht. Met de herinrichting wordt de weg overzichtelijker. Fietsers en voetgangers krijgen meer ruimte en het wordt veiliger om over te steken. Eind april 2019 is de weg weer klaar voor gebruik.

Kijk op www.kijkduinhoutrust.nl voor meer informatie over de werkzaamheden en eventuele verkeershinder.

Parkeren
Kijkduin is één van de weinige plekken waar u nog gratis kunt parkeren in Den Haag. De parkeerplaats achter het Deltaplein is echter deels afgesloten en gebruikt als opslagplaats voor de bouw. U kunt hier dus nog wel gedeeltelijk parkeren. Het parkeerterrein achter het NH Hotel blijft wel volledig bereikbaar (Zandvoortselaan), evenals het begin van de boulevard (Kijkduinsestraat) en de Hoek van Hollandlaan. Er blijft dus redelijk wat parkeerruimte over, maar u zult in sommige gevallen wel wat verder moeten lopen.

Tijdens de drukke zomerdagen kan parkeren een probleem zijn, maar met het openbaar vervoer kunt u gemakkelijk uw auto elders parkeren. Dan zit u alsnog binnen enkele minuten op het strand. Meer informatie over het openbaar vervoer vindt u hieronder.

Met het openbaar vervoer
Vanaf Den Haag Centraal kunt u direct met stadsbus 24 naar busstation Kijkduin achter Beachresort Kijkduin. Ook kunt u tram 3 richting Den Haag Loosduinen nemen. Dan stapt u uit bij tramhalte Heliotrooplaan en loopt u vanaf daar een kleine 10 minuten richting het strand. Vanaf deze halte kunt u ook een kleine omweg nemen via het prachtige landgoed Meer en Bos.  

Informatie voor mindervaliden
In Kijkduin kunt u bij Biesieklette een speciale rolstoel voor het strand huren. Zo kan iedereen van het strand genieten. Biesieklette is gevestigd aan Deltaplein 150­A. Voor meer informatie over tarieven en openingstijden.

Komt u met de auto? Plan dan hieronder direct uw route met Google Maps.